14

Det pirrar sådär mystiskt i magen och jag hoppas, hoppas. Jag vill berätta, men det är nog bäst att jag håller det för mig själv, i alla fall än så länge. Jagvilljagvilljagvill, och det kliar i fingrarna efter att få skicka ett sms, men nej! Det ska vänta helt enkelt!

12

Hej! Jag tänkte försöka blogga lite oftare, om jag kommer lyckas? Det får tiden visa! Jag tycker att det är så svårt att komma på vad jag ska skriva om, men när det väl dyker upp någonting i huvudet så är det ju lite lättare. Dock är tips väldigt uppskattade!

Ja, vad har jag gjort idag då? Jo, idag har jag klivit upp klockan 05.00, joggat i 30 minuter, ätit frukost, gjort mig i ordning och åkt till skolan. I skolan hände, tja, bara det vanliga. Engelska B, matte B, två timmars lunch, sen etologi, och "hundens fostran och utbildning". En helt okej dag med andra ord. Jag har även kollat upp det där med spinningen, och när jag fått pengar så blir det 45 minuter spinning på måndagkvällar, jag längtar! Det var väl i princip vad som har hänt idag. Nu ska jag nog sova snart, att kliva upp klockan 05.00 tar verkligen på krafterna!

11

Morr morr morr. Jag är trött, borde nog sova. Jag är pirrig i magen, men det känns inte riktigt rätt. Det känns jobbigt, för med min vanliga otur så skiter sig det här med. Har blivit ignorerad i några dagar, men inte idag. Det får mig att känna mig lite glad, i smyg sådär. Jag är förvirrad, vet inte riktigt vad jag vill. Dock är det lite mysigt att pirret i magen kommit tillbaka, det trodde jag aldrig att det skulle göra, inte efter allting med honom. Det vore nog ändå bättre om jag skärpte mig, det är ingen idé att känna någonting för honom, han är för söt för mig. Okej, ni får ursäkta allt mitt svammel, men jag kände för att skriva av mig lite. Det kvittar om ni inte förstår någonting av det, det är ändå inte intressant. Jag borde nog sova nu tror jag, det kan jag nog må bra av.

10

Hej! Länge sedan jag skrev nu, men jag antar att ingen är förvånad. Jag ska börja det här inlägget med att berätta att jag är en aning besviken. Som många säkert vet har jag sökt till Camo Challenge Camp, och som det verkar nu så är jag inte antagen och det känns trist. Jag hade verkligen sett fram emot att få åka, men med min vanliga otur är jag inte förvånad. Dock är det lite synd att jag helt tappat motivationen till träningen och sådär, men det löser sig nog. Jag är ju i alla fall med i hemvärnet, och ska dit på fredag. Det ser jag fram emot! Det kommer dock bli lite läskigt, det där med nya människor är inte riktigt min grej, men det ordnar sig.

Det har varit naturbruksdag på skolan hela dagen, och det var väl sådär. Jag gick i två hundparader med mormors lilla Affenpincher Millan. Såhär ser hon ut:Ikväll blir det filmkväll, och än så länge vet jag inte riktigt vilka som kommer. Det blir i alla fall jag, Nadja och Erika. Förhoppningsvis så kommer Alexander, Simon och Gustaf också. Det kanske kommer en liten uppdatering om det senare.

9

Hej! Nu var det länge sen jag skrev, jag är ju som inte den bästa bloggaren direkt. Jag vet aldrig riktigt vad jag ska skriva om. Idag har dagen spenderats på Liljaskolans elevhem tillsammans med Nadja och Erika, precis som söndagen och halva måndagen. Det är kul, och Erika har rätt trevliga grannar. Imorgon ska jag ut och rida, har onsdagar som fast riddag nu då jag ska ta hand om hästarna själv, det känns riktigt kul. Det visar ju som Maggan litar på att jag klarar av det, och det är ju alltid kul att veta att någon har förtroende för en. Imorgon är även den sista sommarlovsdagen för min del och det känns både bra och dåligt. Det ska bli kul att komma tillbaka till skolan, till alla djuren, och människorna men, samtidigt känns det lite tungt att veta att jag måste vakna klockan fem varje morgon och att jag som tidigast är hemma fyra - och det är på fredagar. Jag antar att det är sånt man får ta, jag ska ju vara glad att jag går på en skola där jag får lära mig det jag vill lära mig och att jag trivs rätt bra. Nej hörni, jag borde nog sova nu. Nattinatti!

RSS 2.0