53

Jag borde göra skolarbete nu, men jag kan inte koncenterar mig, inte alls. Det är så många andra tankar som snurrar i mitt huvud. Inte bra!
Jag väntar på att Camilla ska komma och hämta sina råttor, för efter det ska jag till Malin. Vad som händer där vet jag inte riktigt, vi ska laga mat och se på film tror jag.
Jag har lite dåligt samvete över hur dåligt jag skött mina råttor på senaste tiden. Skärpning nu! Det ska inte få hända igen.

Ångest, varför denna ångest?
Klumpen i bröstet, försvinn!
Villintevillintevillinte!

52

Jag saknar min allra underbarste Nicklas.


51

Jaha, nu är lovet snart slut. Det känns inte alls bra. Jag som skulle plugga en massa på lovet. Jag hade tänkt skriva klart rovdjursarbetet, skriva en massa på etologiarbetet och plugga en massa inför omprovet i kretslopp. Tror ni att jag har gjort det? Nej, såklart inte. Istället har jag spenderat en massa tid med underbaraste Nicklas. Mamma och pappa klagar på att jag varit borta i princip hela lovet, men det är faktiskt sånt dom får ta.

I Tisdags följde jag med Nicklas till Robertsfors, och där träffade jag den här lilla underbaringen!Hon heter loppan och är hur söt som helst!

Idag ska jag till Hörnefors och studera Camillas råttor till mitt etologiarbete. Jag ska också träffa Nicklas lite snabbt innan mamma hämtar mig. Det blir nog bra.


50

Jag sitter här och är väldigt nervös. Om ca fem timmar ska jag iväg på hemvärnsövning, och i helgen är det överlevnad som gäller. Vilket betyder att vi ska sova ute hela helgen. Jag har ingen aning om hur vi kommer sova, har jag tur så blir det tält med kamin. Dock gissar jag på knäppetält, eller ännu värre, inget tält alls, med tanke på att det är överlevnad. Det blir säkert jättekul, men just nu känns det som att jag bara vill stanna hemma.

49

Jag är kär.
I en kanin.
Hon heter Pikachu
och är helt underbar.


48

Blä, idag är det måndag och jag har prov i djursjukvård. Hundens muskulatur och nervsystem. Jag blir galen på alla sjukdommar, okej om dom hade haft enkla namn, men alla dessa latinska namn är helt omöjliga att komma ihåg! Att nästan alla sjukdomar har samma eller liknande symptom gör inte saken bättre det heller. Nej, helst av allt skulle jag vilja skita i skolan och krypa ner i sängen igen. Gömma mig under täcket och glömma alla bekymmer för ett litet tag.


47

Här är tre tatueringar som jag verkligen dregglar över just nu!


Dock skulle jag vilja ha den utan färg.Helt underbar.Galet snygg!

46

Jag är uttråkad..

HAR DU ? ..
Folköl i kylen :
Nej.
Något husdjur : Ja, två råttor, en hund och massa fiskar.
Någon favoriträtt : Jag vet inte, det finns mycket som är gott.
Någon flick/pojkvän : Ja.
Puder på dig : Nej.
Några framtidsplaner : Nej.
Någon sjukdom : Inte det.
Gymkort : Nej.
Några kärleksproblem : Inte alls.
En homosexuell kompis : Nej.
Duschat idag : Nej.
Någon kompis som snarkar : Japp, många.
Någon vän som spelar i ett band : Inte vad jag kan komma på.
Några mvg:n : Ett.
Någon som förstår dig : Jodå.
Någon tuff kompis som kan försvara dig : Haha, jag försvarar mig själv.
Något beroende : Socker, blä på det.
Fikat idag : Nej.
Nagellack : Inte just nu.
Någon vän som bor i ett annat land : Ja.

VEM ? ..
Avskyr du : Det är några stycken.
Hånar du : Jag brukar inte håna folk.
Delar du mest minnen med : Det är nog Tove tror jag, 9 års vänskap ger många minnen.
Längtar du mest efter : Hm.. Just nu? Nicklas.
Stör du dig på : Det finns många som jag stör mig på.
Gosar du med : Ingen alls just nu.
Lagar mat : Jag tror att mamma gör det idag.
Diskar : Diskmaskinen.
Tror att den är någon : Hm..

VILKEN ? ..
Tidning läser du : Jag läser nästan aldrig någon tidning.
Buss åker du oftast : Bussen mellan Vännäs och Umeå.
Frisyr har du : Svart och ingen frisyr alls.
Dag fyller du år : 17 November.
Årstid föredrar du : Alla årstider har sin egen charm.
Stad är du uppväxt i : Jag är inte uppväxt i någon stad, jag är uppväxt i Vännäs, som är en håla.

VAD ? ..
Gör du nu :
Dregglar över snygga tatueringar, och gör den här listan.
Gör dig till en bra människa : Att jag är omtänksam, kanske?
Gör dig till en dålig människa : Mitt humör.
Vill du arbeta med : Jag har ingen aning, alls!
Är roligast just nu : Ingenting alls.
Har du på dig nu : Mjukisbyxor och munktröja, skabb!
Har du för smink idag : Inget alls, skabbdag idag.
Äger du för skor : Mest Converse.
Har du för storlek i skor : 36, ibland 37.
Läser du för bok : Längtans rike - Libba Bray.
Ska du göra nu : Äta middag.

45

Något annat som är väldigt snyggt är det här:Nu syftar jag på piercingen.

44

Jag vill tatuera mig, jag vet dock inte vad jag vill tatuera. Det spelar ändå ingen roll egentligen med tanke på att jag inte får för pappa. Jag har i alla fall tittat runt på lite olika tatueringar, och hittat en som jag tycker var rätt fin.

Vad tycker ni?

43

Det här är då vad jag gör istället för att städa. Poséar fult i en stor, ful kofta och pappas hatt!42

Egentligen skriver jag nog aldrig någonting av värde, men jag skriver ändå. Igår var i alla fall underbart, och jag vill ha måndag nununu. Idag är det städa som gäller, både rummet och råttburen, blä! Efter det tittar Malin förbi tror jag, vi får väl se vad vi hittar på. Trevligt blir det säkerligen, vi brukar alltid lyckas hitta på någonting trevligt.

Jag har tagit fram min vinterjacka nu, fy vad jag fuskar! Fy fy på mig, jag vet det, men jag orkar verkligen inte frysa mer. Jag får helt enkelt skylla mig själv att jag kommer frysa sen.

Hm.. Det är någonting som inte stämmer här. Jag har söndagsångest, men det är bara lördag. Det stämmer inte alls! Nej hörni, nu måste jag verkligen fortsätta städa, så att jag blir färdig någongång! Jag kanske uppdaterar senare, vi ser väl vad jag känner för.

Jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig.

41

Jag kom nyss hem från tandläkaren, jag lagade ett hål för första gången i mitt liv. Gissa om jag var nervös? Det gick i alla fall jättebra, gjorde inte ont alls. Nu sitter jag här med en obehaglig bedövning som jag hoppas försvinner snart.

Jag verkar vara på väg in i en "Kentperiod" igen, och jag kommer nog lyssna sönder deras nya singel "Töntarna".
Så kan det gå. Jag älskar fortfarande att min lärare också lyssnar på Kent. Snart ska jag färga mitt hår, jag hoppas att det blir bra.

En dag utan dig, och det känns nästan som att jag ska gå sönder.
Jag vill ha imorgon nu, för imorgon får jag känna dina armar runt mig.
Du är underbar och, jag saknar dig!

40

Min datorlärare lyssnar på Kents nya singel, det höjde mitt humör en aning.
Dagen har varit bra, skrattade så att jag grät på lunchen, vilket inte händer ofta, alls! Dock blev det sämre sen, fick lite smygångest och sådär, men Ulf räddade eftermiddagen, haha. Idag försvinner det bruna och blir till svart istället, det känns bra! Nu fortsätter lektionen, adjö!

39

Du är underbar, och nu vill jag inte vara utan dig.

38

Just nu sitter jag hos min kusin i Norge och lyssnar på nær min bror spelar Guitar Hero, han ær allt utom duktig, haha. Det enda jag vill ær bara att åka hem, nununu! Undrar någon varfør så fråga!
Farfars 75-årsfirande gick i alla fall bra, inget tjaffs alls, och farfar blev jætteglad øver att se oss, han visste ju ingenting om det så.

Imorgon ær det søndag vilket betyder hemfærd och att det bara ær en dag kvar till måndag. Jag tror aldrig att jag længtat till en måndag førut. Anledningen till varfør jag længtar till på måndag får førbli en hemlighet.

Åh, ibland førstår jag mig verkligen inte på mig sjælv, hur kan kænslorna hoppa så mycket, på så kort tid? Jag vet inte, men dom har i alla fall gjort det. Dock bryr jag mig inte så mycket, før som det ær nu så mår jag bara bra av det, riktigt bra faktiskt. Jag har hittat en underbar person som jag nog tycker om, jættemycket faktiskt. Mer æn jag egentligen vågar erkænna. En helg utan honom kænns, tom. Han har blivit min trogna smsvæn, och att inte få skicka sms på en hel helg kænns, jobbigt. Dock ær det inte bara dærfør det kænns jobbigt, men, ændå. Jaja, mer om det någon annan gång, och ær det någon som absolut vill veta något så, fråga! Nu ska jag i alla fall vara social med min kusin, adjø!

37

Imorgon bär det av mot Norge, och det känns inte alls kul! Att sitta sex timmar i en trång bil med en hyperaktiv lillebror är inte att leka med kan jag lova. Anledningen till att vi ska till Norge är för att min käre farfar fyller 75. Det hade varit så skönt att få stanna hemma, men ibland har man inget annat val än att följa med.

RSS 2.0