108

Har lagt ut i princip alla visningsbara bilder på facebook nu. Om någon är intresserad av att se mer än dom bilder jag lagt ut här får ni kolla min fb. Lise-Marie Skivik, för er som inte visste det. (Om det nu är någon som inte vet)

107

Gran Canaria
106

Det ar alldeles underbart har pa Gran Canaria! Kommer massa bilder nar jag kommit hem!

105

Något jag är väldigt bra på är att fastna i en låt. Sådär att jag bara lyssnar på den om och om igen så att jag till slut tröttnar. Just nu har jag fastnat för "Still Counting - Volbeat".
Så snart lär väl den också vara "sönderlyssnad".

Vill, vill inte, vill, vill inte
Jag vet inte vad jag ska göra
Jag vill fråga, men
Samtidigt inte
Det känns så fel
Det är ingenting man frågar
Inte bara sådär

Du ska veta hur glad du gör mig
Jag blir alldeles sprallig och upprymd
Varje gång jag pratar med dig

104

Jaha, är hela mitt sommarlov förstört nu då? Det verkar så, såvida inte mami och papi bestämmer sig för att det faktiskt går bra att lämna mig hemma. Det hoppas jag verkligen, ska jag spendera typ tre veckor enbart med min familj så förvandlas jag till ett jävligt monster, och det är illa! Nu när jag har sommarlov vill jag ju passa på att umgås med mina vänner, inte sitta i en varm bil med min familj som tutar och kör runt i Sverige/Norge. Nej fy, det här känns INTE okej!

103

I fredags gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle våga, men ack så glad jag är att jag faktiskt vågade. Jag, Stina och Nova åkte till Övik, vi skulle på hamnfesten/Rix Fm-festivalen. Så blev det dock inte, för André (en kille jag pratat med över internet/telefon sen i November(?) ) ringde och tyckte att vi skulle följa med hem till en av hans kompisar, och så blev det! Att jag vågade sätta mig i en bil full med främlingar, det var spännande, och något jag inte trodde att jag skulle våga eftersom jag ibland blir väldigt blyg. Men, om jag säger så här, det är ingenting jag ångrar. Jag hade jätteroligt. Vi spelade neger och president, för att sen gå över till "Jag har aldrig.."

Mindre bra sak som hände under kvällen: Vi missade bussen! Det löste sig dock ändå eftersom Stinas syster var snäll som kom och hämtade oss.

I alla fall, jag hade en rolig kväll!

102

Något jag har funderat mycket över är det här med musikgenrer. Det finns ju så många olika genrer så varför ska man fasta i en? Många gör det, fastnar i en genre och är inte alls "öppna för förslag". Tråkigt, tråkigt, tråkigt! Om du frågar mig. Själv är jag så att jag lyssnar på massa olika genrer. Allt från Death Metal till Hardstyle, och det är väldigt stor skillnad på dom genrerna, om man säger så.

Självklart så är det upp till var och en vilken musik man lyssnar på, men personligen så skulle jag nog tröttna på att lyssna ifall jag bara lyssnade på en och samma genre hela tiden, det skulle kännas så enformigt. Att snöa fast i en viss genre är inte min grej, helt enkelt.

Gissa vem som åker till Gran Canaria om 4 dagar, jo jag!
När ni ändå håller på att gissa saker kan ni ju också få gissa vem som blivit förkyld sådär lite lagom i tid inför resan.
Jag, såklart!
Som tur är så verkar det gå åt rätt hålli alla fall.

Så glad som jag känner mig nu har jag inte kännt mig på ett bra tag. Har haft en jättetrevlig kväll som spenderats i Övik och här hemma i Vännäs.

Jaja, nu ska väl jag återgå till att ligga i sängen och snora!

RSS 2.0