100

Hej jag är jätteskabbig nu för tiden och har fått så långt hår att jag kan sätta upp det till en boll!
Det är väl ungefär vad som hänt på fem veckor, och att jag blivit lite brun.

Jag åkte hem från Karlstad i fredags, det skulle jag tydligen inte ha gjort. När jag klev på tåget i Örebro såg jag att min plats var upptagen. Det är väl bara en dubbelbokning tänkte jag, och gick och satte mig på en annan plats. När biljettkontrollanten kommer och kollar på biljetten visar det sig att jag inte hade någon plats på det tåget. Jag skulle egentligen ha åkt samma tid dagen efter. Turligt nog så fick jag åka med ändå, det hade inte varit sådär jättekul att bli avkastad någonstans. Hur lyckades jag då med detta? Ja.. Räcker det inte med att säga att det är Lisemarie vi pratar om? Tänkte väl det!

På tåget träffade jag en trevlig gubbe, som jag pratade med mellan Örebro och Bollnäs, typ.
Råttan jag hade med skötte sig jättebra i alla fall, trots att jag trodde att hon skulle dö där ett tag.
På bussen mellan Karlstad och Örebro blev det för varmt i burken hon satt i, så den lilla råttan svimmade. När hon fick komma ut ur burken piggnade hon till igen och sen mådde hon bra. Hon låg och sov i en tygpåse nästan hela vägen hem till Vännäs, lydigare råtta får man leta länge efter!

Haha åh, om 50 minuter ska jag hämta ut ett diplom på en scen. Varför? Jo, för att jag blivit svensk! Det känns.. Minst sagt pinsamt! På nationaldagsfirandet här i Vännäs delas det ut diplom till alla nya svenska medborgare, och jag är en av dom. För er som inte visste det så var jag norsk medborgare till för ett år sen ungefär.

Nej, nu ska jag kila iväg. Ska ta med mig en kompis som kan stå där nere som moraliskt stöd när jag går upp där och tar emot diplomet!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Grattis till att vara svensk!

2010-06-12 @ 11:22:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0