99

2008
Ett år jag saknar. Jag var sötare då, tycker jag.
98

Ångest, ångest, ångest.

Jag förstår inte varför jag får sådan fruktansvärd ångest av att vara ensam hemma. Av att inte ha någonting att göra. Jag hatar det.

97

Vilken underbar dag det har varit!

Eftersom jag inte har berättat särskilt mycket om min praktik så kan jag göra det nu.
Jag jobbar i en "djurpark" som heter Lillskogen. Den ägs av Lillerudsgymnasiet. Eleverna i ettan har vårbruk nu, vilket innebär att dom vissa dagar jobbar i Lillskogen. Så, under dom tre veckor jag jobbat så har det kommit och gått olika människor mest hela tiden. Vissa har jag träffat bara en gång, medan andra har jag fått träffa fler gånger. Dock har ingen av dom människor jag träffat kunnat uppnå samma kvalité som mina älskade vänner jag har hemma. Så, för att förtydliga det hela, jag har inte skrattat riktigt hjärtligt på tre veckor. Inte skrattat sådär fult som jag gör när någon säger något så stört som bara vi gör.

MEN, idag träffade jag en helrolig kille, och äntligen fick jag skratta, nästan sådär ordentligt som jag brukar göra. Det var så skönt, jag hade nästan fått för mig att jag inte kunde det längre. Han är också den enda som frågat om jag vill hitta på något någon dag, och den enda jag bytt nummer med. Det var verkligen på tiden att jag hittade någon mer att umgås med än dom jag bor hos, någon lite mer jämnårig helt enkelt. Inte för att jag inte trivs i deras sällskap, för det gör jag verkligen.

Just nu sitter jag och lyssnar på "Mer av dig" av Joakim & Joel, och det är Mickans fel, kom jag på, för det var hon som spelade upp den låten för mig. Det var dock länge sen, men i alla fall! Det är alltid lättare om man har någon att skylla på, haha.

96

Nu är det bara två praktikveckor kvar. Två veckor kvar i Karlstad. Fy vad tiden går snabbt, den verkligen bara rusar iväg! Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att det är bara två veckor kvar. Självklart ska det bli jätteskönt att få komma hem igen, hem till mina älskade råttor (som förövrigt har ätit upp sin bur så att dom nu tvingas bo i en hamsterbur), min älskade Nova, och såklart min familj. Samtidigt så känns det lite trist att åka hem. Jag trivs så bra här nere, jag trivs hos Hanna, jag trivs på min praktikplats.

På tal om min praktikplats så kom det fem stycken jättesöta marsvinsbebisar i fredags, så dom lär jag väl gulla en hel del med innan jag åker hem. Killingarna kommer jag också sakna, speciellt Flora, för hon är hur söt som helst och älskar att pussas! Nalle kommer jag också sakna, en av lillskogens söta illrar. Jag har föresten fått lära mig att illrar även kallas för frettar, vilket jag inte hade någon aning om.

Jag blir lite arg på mig själv, för jag är så fruktansvärt dålig på att komma ihåg att använda kameran. Under dom tre veckor jag har spenderat här har jag nästan inte tagit några bilder över huvud taget. Det känns jättetråkigt.

RSS 2.0