123

Jag hoppas verkligen att min hemlängan går över snart, för just nu är det näst intill outhärdligt. Igår kändes det bra, då längtade jag nästan inte ens hem, vilket fick mig att tro att det var på väg att bli bättre. Idag sitter jag här med gråten i halsen igen och känner att allt jag vill är att åka hem till det vanliga livet. Det går verkligen upp och ner beroende på dag. Förvisso så är jag ju ensam nu, och det är ju alltid då det är som värst.

Nejfy, jag får verkligen hoppas att det går över! Jag har dock nedräkning på hur många dagar det är kvar tills jag kommer hem och är det 23 dagar kvar. Det må låta ganska lite, det tycker även jag. Ändå kan jag inte låta bli att få den känslan att 23 dagar är hur mycket som helst.

Kommentarer
Postat av: Nadja

När jag var i Korfu längtade jag asmycket hem; även fast det var väldigt härligt väder där och familjen var med mig. För några veckor sedan kom jag på mig själv med att längta tillbaka dit; längta till det bra som faktiskt stundtals fanns där. Försök att se det positiva i situationen och ta vara på tiden, längta hem kan du göra när du sitter på planet =)

2010-11-13 @ 19:34:15
Postat av: Ika

Aw. det blir nog bättre ska du se! :) Det är nog rätt vanligt att känna sådär i början, men du kommer skapa så många minnen och ha kul så ta vara på det. Kram <3

2010-11-14 @ 13:14:02
URL: http://emelieeriika.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: Nä det har vi inte, tyvärr. Mina föräldrar har dock en del, men inte är det mycket. Hurså? :)

2010-11-26 @ 23:11:34
URL: http://afterglow.blogg.se/
Postat av: Amanda

Sv: oj det visste jag inte alls! Hur har det blivit så? Hans mamma är väl fortfarande tillsammans med hans plastpappa?

2010-11-27 @ 13:00:50
URL: http://afterglow.blogg.se/
Postat av: Steffi

Sv: Ja, det är verkligen inte roligt. Men det är bättre än att försöka göra det på andra sätt (ex knäcka nacken) eftersom om man inte behärskar den metoden så lider djuret bara mer utav det.

2010-12-02 @ 22:46:52
URL: http://pilfen.blogspot.com
Postat av: Ellen

Sv: Haha, jo det kan verkligen missuppfattas! Men det roliga är att han faktiskt kom ut ur garderoben, fast fysiskt :P Jag har det inspelat! XP

2010-12-07 @ 17:36:02
URL: http://ellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0