36

Oj så knepigt allting ska vara! Jag tror, att det kanske är lika bra att förtränga det jag känner och tänka på annat istället? Jag tror nästan att det är det bästa för mig.

Förvirrad blir jag också, av mig själv, och, det är inte bra. Verkligen inte bra. Jag vet inte om jag inbillar mig, eller om det verkligen känns så. Hm, nej, det här är nog ingen bra bloggdag, allt bara snurrar ihop sig.

35

När man har lite att göra kan man underhålla sig med listor!

13 HAR DU:
Ett förhållande:
Nej.
En bästa kill-vän: Nej.
En bästa tjej-vän: Inte det heller.
Dejtat en av dina bästa kompisar: Jag brukar inte dejta.
Blivit kär vid första ögonkastet: Det beror på hur man ser det.
Fått ditt hjärta krossat: För många gånger.
Haft ett one night stand: Nej.
Skrikit åt en lärare: Haha, ja. Väldigt många gånger.
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja..
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Nej, jag är en snäll flicka.
Några smycken som kostat över 1000 kr: Nej.
Snusat: Ja.
Druckit alkohol: Ja.

11 DAGENS:
Klädsel: Jeans och tshirt.
Frisyr: Ingen alls.
Vill ha: Kärlek.
Låt: Ingen.
Drog: Ingen.
Saknad: A..
Sjuka: Förkylning.
Köp: Inget alls hittils.
Godis: Inget.
Attityd: Ingen aning.
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: "Hahah, snygg frisyr!" eller någonting i den stilen.

10 FÖRSTA
vän:
Jag minns inte min allra första vän, men den första jag minns är Elin.
Bil: Jag har ingen bil.
Kärlek: Första riktiga kärleken.. Det var nog Arvid.
Husdjur: En hund.
Semester: Jag vet inte, gissar dock på Norge.
Jobb: Solflicka.
Köpta skivan: Det var nog säkert smurfhits eller något annat fint.
Piercing: Öronen.
Konsert: Daniel Lindström tror jag.
Fylla: Haha, jadu..

10 SENASTE
Personen som sms:ade dig:
Nicklas.
Personen som du kramade: Hm.. Mamma tror jag.
Personen som ringde dig: Nicklas.
Personen som du ringde: Pappa.
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Jag minns inte, det var år och dar sen jag sa det till någon.
Alkoholdrycken: Hm.. Minns inte, det var länge sen.
Bilfärd: Från ridskolan.
Filmen du såg: Jag vet inte.
Gången du grät: Någon dag sen.
Måltiden: Nudlar.

9 SKULLE DU
Våga hoppa fallskärm: Det vore riktigt häftigt, dock tror jag att jag är för feg.
Våga hoppa bungyjump: Samma som ovan.
Dejta något med väldigt mycket tatueringar: Tatueringar är snyggt så, ja.
Kalla dig själv lycklig: Ja, jag är lycklig jämt men.
Kunna gråta över en kille: Ohja.
Kunna gråta över en tjej: Ja.
Ljuga för någon: Mm..
Kunna springa 50mil: Haha, nej.


8 VAD:
Gör du just nu: Gör den här listan, väntar på middag och stör mig på min bror.
Ska du göra imorrn: Skola, sen Nordmaling med Stina.
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Jag vet inte, försöker väl intala mig att allting ordnar sig till slut.
Har du med dig in på bion: Popcorn.
Är det för färg på dina byxor: Någon gråblå daskig färg.
Är det för väder hos dig just nu: Soligt och blåsigt.
Är det första du lägger märke till hos de motsatta könet: Utstrålningen.
Skulle du göra om du vann på lotto: Det finns många saker jag skulle göra.


7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Jeans.
2. Sockar.
3. Trosor.
4. Bh.
5. Tshirt.
6. Kofta.
7. Benvärmare.

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Alldeles för blyg.
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 17.
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Nej, inte vad jag kan komma på, eller, det beror väl på hur man ser det.
Använder du huvtröjor: Ibland, ja.
Vill du just nu ha någon piercing eller tatuering: Ja, en tatuering vore inte helt fel, inte någon piercing heller.
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Alltså, egentligen kommer jag lika bra överens med båda könen. Det handlar bara om att jag är väldigt blyg av mig inför det motsatta.


5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Soluppgång.
Sommar eller vinter: Måste jag välja?
Vilken ålder har varit bäst hittills: 15.
Sova på sida, mage eller rygg: På sidan.
Kramar eller kyssar: Helst båda.


34

Det var inte mycket som blev sagt, ingenting av särskilt stort värde heller egentligen men, det räckte.
Det var tillräckligt. Jag tycker verkligen om honom. Jag vill verkligen att allting ska ordna sig, bli bra.
För ett liv utan A är inte vad jag vill ha!

33

Det är nu en vecka sen jag förstörde för mig själv. Dock tycker jag att det känns som ett år. Min tidsuppfattning kanske är en aning knasig, men den veckan som gått skulle lika gärna kunnat vara ett år. Det är så det känns i alla fall. Aptiten har i alla fall kommit tillbaka, så nu har jag återgått till mitt normala, matglada jag, haha.

Jag har inga planer för kvällen, inga planer inför morgondagen, annat än att jag ska rida. I veckan då? På måndag ska jag till Nordmaling till Stina, sen på onsdag kommer Stina hit och rider med mig. Sedan på fredag så bär det av mot Norge, där ska farfar firas, han fyller 75. Jag kan ju säga att jag inte direkt längtar.. Dock har jag inget annat val än att se glad ut och följa med.

Förutom att jag förmodligen har förstört alla mina chanser hos A så rullar livet på rätt bra. Det är klart, jag tänker ju mycket på att det är mitt fel att det blev som det blev. Jag tänker mycket på A, men.. Vad kan jag göra? Jag gissar på att jag inte kan göra särskilt mycket alls faktiskt. Jag har försökt skriva till honom och sådär, men han känns avvisande och verkar inte alls vilja prata med mig. Borde jag gå vidare och sluta tänka på honom? Borde jag ge honom lite tid, och höra av mig om några veckor? Vad ska jag göra?! Jag blir så frustrerad, och arg, på mig själv!
Förvirrad blir jag också, av många anledningar. Jag känner inte för att ta det här, jag vet ju faktiskt inte vilka som läser min blogg.

Något som jag tycker är väldigt svårt är att veta hur jag ska avsluta mina blogginlägg, jag har alltid problem med det. Så, nu får det här bli mitt avslut på det här inlägget.

32

Nu går det upp för mig, det är nu det kommer. Plötsligt, en stor klump i magen. Det är nu jag förstår, hur jag har förstört det jag ville allra mest. Det är nu det går upp för mig, att det som kanske hade kunnat hända, är så mycket längre bort nu, och allt, tack vare mig. Förhoppningsvis så löser det sig, man ska ju tänka positivt, inte grubbla för mycket, gräva ner sig och bli deppig. Istället ska jag försöka se saker positivt, lära mig av misstaget jag gjorde, komma över allt gammalt, och få allting att ordna sig!

31

Fanfanfanfanfan!

Varför? Varför lyckas jag alltid? Det var verkligen inte meningen att det skulle bli såhär, ju. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra om, som jag skulle vilja göra helt annorlunda. Förlåt. Förlåt för att jag var så blyg. Förlåt för att jag inte vågade visa vad jag egentligen känner. Förlåt för att allting blev så FEL! Gråten är så nära, den ligger och tränger, och vill ut, men jag kan inte släppa ut tårarna. Jag vill inte väcka familjens uppmärksamhet med mina tårar. Det är lika bra att de ingenting vet, det blir bara jobbigt att förklara.

30

Idag hände en lite knasig sak. När jag åkte hem med bussen från Umeå var jag sist kvar i bussen, och satt på en plats där busschauffören inte såg mig, så hon tog för givet att bussen var tom, och började köra åt ett helt annat håll än det bussen ska köra. Jag blir fundersam och går fram och frågar busschauffören: "Går inte den här bussen till Vännäs?" Då hajade busschauffören till, och förklarade att hon inte hade sett mig, och att hon var tvungen att köra hem och rasta sin hund, om det gick bra för mig förståss. Som den djurvän jag är tänkte jag att det inte spelade någon roll om jag kom hem lite senare. Så då körde busschauffören hem till sig, rastade hunden, och jag satt kvar i bussen och väntade tills hon var klar och körde hem mig.

Jag har aldrig varit med om något sånt här förut, väldigt knasigt var det!

29

Matte är verkligen det värsta ämnet jag vet! Jag förstår ingenting och blir alldeles deprimerad när jag vet att det är mattelektion. Väl under lektionen klarar jag inte av att jobba utan jag spenderar mycket av tiden inlåst på någon av skolans toaletter, där jag sitter och känner mig alldeles gråtfärdig. Vissa kanske tänker "Vad fånig hon är!" och ja, jag kanske är fånig, men det är så det är. Så, jag gruvar inför eftermiddagen, då är det matte. Sista lektionen.

Just nu är det samhällskunskap som gäller, det går inget vidare. Vi håller på med ett grupparbete om olika partier, men alla i min grupp är borta idag så jag har ingen aning om vad jag ska göra. Dagen i allmänhet känns rätt dålig, så idag är jag pessimist rakt igenom.

28Ojojojdå, titta vad min käre vän Angelika har gjort till mig! Henne hittar ni på:

www.frokenroos.blogg.se


Hoppsan, man ser inte vad det står, men det står: "Det enda jag bryr mig om idag är automatvapen, militärkläder och träningen."

27

Det blir ett evigt tjatande, men jag måste skriva av mig..

Jag saknar att ha någon nära, någon som älskar mig, någon som finns där, hela tiden. Jag vill ha någon att kalla min egen, jag vill ha honom som min egen, tror jag. Det känns så nu i alla fall, och det kanske är dumt av mig, det är dumt av mig. Att tycka om någon som man nästan inte känner är fruktansvärt dumt. Jag saknar honom ändå.

Jagsaknardigjagsaknardigjagsaknardig...

26

Egentligen borde jag plugga djursjukvård nu. Istället sitter jag och läser bloggar, drömmer mig bort, och låtsas vara en helt annan människa som befinner sig så långgt ifrån hemma som möjligt. Jag tänker alldeles för mycket idag,  det är inte bra. Det resulterar i att jag blir ledsen och tappar koncentrationsförmågan. Inte bra.

Vad är det jag tänker på då? Jo.. Jag tänker väldigt mycket på vad som hände förra året. Den elaka personen som fanns i mitt liv då, och hur mycket han faktiskt har förstört mitt liv. Jag tänker på vad jag hade kunnat ha i mina armar nu, hur livet hade sett ut. Det finns även andra saker som jag tänker på. Jag funderar alldeles för mycket på om vad folk tycker om mig. En ny rädlsa som jag har skaffat mig är rädslan över att folk ska ljuga för mig. Jag är så rädd att de säger att de tycker om mig bara för att inte göra mig ledsen. Säger någon att den älskar mig har jag väldigt svårt att tro det, och jag är väldigt rädd för att inte vara älskad. Jag funderar också över honom. Jag funderar på varför jag känner så mycket för honom när jag knappt känner honom. Jag funderar på, är det verkligen bra för mig? Jag vet ju hur lätt jag blir sårad, hur lätt jag tar åt mig, hur lätt jag tar illa upp. Hur svartsjuk jag är. Är det bra för mig att känna såhär för en person jag nästan inte känner? Eller slutar det i katastrof? Ingen vet. Det enda jag vet är att jag tycker om honom, att jag saknar honom. Vad han känner, det vet jag inte. Det kan man aldrig veta säkert..

25

Hejsansvejsan alla bananer!

Det här är Malin aka Lise-Maries andra hälft som har fått äran att gästblogga ikväll!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, men det löser sig säkert på något sätt. Jag träffade Lise-Marie när jag var minimalt liten, typ 6 eller något. Vi letade hundbajs eftervägen och grävde i det så att vi såg vad dom hade ätit och ja, så har det fortsatt. Eller näe, inte riktigt.
Vi umgicks inte alls mycket efter det dagen, tills att jag började nian på hammar. Sen dess har vi umgåtts väldigt flitigt, och lika knäppa är vi fortfarande.
Vintern -07 kletade vi ständigt tigerbalsam under ögonen, sniffade peppa, rökte thé och hängde i den undebara källaren..
Sommaren -07 hade vi dille på spindelmannenglassar och åt så att det sprutade ur öronen, och vi var blåa överallt.
I sommar hade vi dille på de mesta, tältade en massa, badade i ALLA väder, köpte upp alla VHS skräckfilmer på sega, tittade på en miljoner skräckfilmer (inget annat duger nivet), åt massa chips och blev fetton och åt marängswiss till middag. Ja, en massa, för vi är inte som alla andra precis.

Vi har faktiskt aldrig varit osams eller bråkat och hon är nog den enda jag kan prata med, eller ja, hon lyssnar faktiskt på mig. Hon är en ruskigt trevligt prick!
Sådetså!

Godnatt! <3

// Malin aka Den Andra Halvan
(ni hittar mig på min blogg, http://sweetbanana.blogg.se)

24

Något som jag aldrig nämnt i min blogg är mina råttor, så jag tänkte att nu är det dags att de också får ett inlägg i min blogg!

Denna underbara lilla filur heter Cornelia! Hon är en dumboråtta på 1 år och 1 månad. Hon är ett riktigt matvrak och lever för att äta, vilket syns på figuren, haha. Hon är världens mysigaste och kan ligga och mysa hur länge som helst. Hon är väldigt lugn och snäll, världens goaste! Hon har även vunnit granngårdens smådjursutställning en gång, det var väldigt kul. Mysigare råtta får man leta länge efter, jag älskar henne riktigt mycket!


Här har vi Katitzi! Hon är ett busfrö på 9 månader. Hon är en riktigt nyfiken liten råtta som aldrig kan sitta stilla, hon ska alltid utforska allting. Ingen tid att sitta stilla och mysa för henne inte, utan hon vill upptäcka allting. Hon har riktigt mycket spring i benen. Hon är ett riktigt litet charmtroll och jag älskar henne jättemycket! Charmigare råtta finns inte, och hon betyder riktigt mycket för mig!

Jag hade säkerligen kunnat skriva mycket, mycket mer om de små sötnosarna, men istället för att skriva om dem hade jag tänkt mysa med dem. Är det någon som vill veta mer om mina älsklingar så är det bara att ni frågar!

23

Nu orkar jag verkligen inte vara förkyld längre, det är så galet tråkigt! Jag får verkligen hoppas att jag tillfrisknar under helgen för på måndag ska jag till skolan, och så är det bara. Är jag inte frisk får folket helt enkelt stå ut med att jag sitter där och hostar och snorar för jag orkar inte sitta hemma mer.


Fy vad jag saknar dig.
Egentligen borde jag nog inte ens sakna dig.
Jag känner dig knappt.
Dock rår man ju inte för vad man känner, right?
Jag längtar så tills vi ses igen.
Dock är det så skrämmande, jag blir så osäker på mig själv. Jag är bara så rädd att du ska tycka att jag är patetisk, eller konstig, eller värst av allt, inte tycka om mig så som jag tycker om dig. Okej, jag har inte kännt dig länge alls, men så starkt som jag känner nu, efter bara en helg, har jag inte kännt för någon på över ett år.  Efter allt det jobbiga som hände mellan mig och Kevin har jag trott att mina känslor varit döda, att det där mystiska pirret i magen aldrig någonsin skulle komma tillbaka, men jag hade fel. Jag är rädd, rädd för att bli sårad. Rädd för att tycka om någon, men ändå gör jag det. En sak som är skrämmande är att jag aldrig kan veta helt helt säkert vad du, (eller vem som helst egentligen) tycker. Allting handlar om att jag måste lita på vad du säger, och även fast jag vill det, så har jag alltid den där lilla rädslan någonstans långt in. Rädslan som säger att - "var försiktig nu, du borde inte tycka om honom, du vet hur det slutar, och du vet hur dåligt du mår när du blir sårad". Jag orkar inte lyssna på den där rösten mer. Nu chansar jag, och det får gå som det går. Tycker du inte om mig så som jag tycker om dig så får jag ta den smällen. Jag vet vad du har sagt, men jag har så svårt för att tolka saker. Jag vet inte om du läser det här eller inte, men egentligen så kvittar det. Jag ville bara skriva av mig. Läser du det så hoppas jag att du inte feltolkar det jag skrivit. Därför borde du nog fråga mig innan du drar några slutsatser.

22

Har man tråkigt så har man! Här kommer en lista.

VEM...

FICK DU SENAST EN KRAM AV? Mamma.
FICK DU SENAST ETT SMS AV? Malin.
RINGDE DIG SIST? Mamma.
FÅR DAGENS ROS? Malin, hon håller mig sällskap över msn nu när det inte finns något att göra.
FÅR DAGENS RIS? Bacillerna som bor i min kropp.
FÅR DIG ALLTID PÅ BRA HUMÖR? Nova.
FÅR DIG ALLTID PÅ DÅLIGT HUMÖR? Markus.

RANDOM:


VILKEN ÄR DEN SJUKASTE RAGGNINGSREPLIK DU FÅTT? Ingen raggar på mig så har inte fått någon.
HUR SER DITT RUM UT? Vinröda väggar med en svart fondvägg, massa möbler, en stor råttbur, en säng, äh.. Vill ni veta får ni väl komma och titta!
VEM SKULLE DU VILJA PUSSA, OM DU FÅR VÄLJA VEM SOM HELST I HELA VÄRLDEN? Det skulle du allt bra gärna vilja veta va.
HUR SER DU PÅ DIN FRAMTID? Jag vet faktiskt inte.
ÄR DU TROENDE? Jag har min egen tro.

HAR DU NÅGONSIN...

VARIT SÅ FULL ATT DU GIFT DIG MED EN APA? Hah, nej.
GJORT SNÖGUBBAR AV DET ENKLA SYFTET ATT FÅ KAPA DERAS HUVUDEN MED EN MOTERSÅG? Jag har ingen motorsåg *snyft*
BADAT NAKEN? Ja, vem har inte det?
FISKAT MED LEVANDE BETA BARA FÖR ATT FÅ SE MASKEN LIDA? Nej.
HAFT EN FUNGERANDE RELATION MED EN HAMSTER? Haha, nej.
KASTAT ÄPPLEN PÅ FÖRBIPASSERANDE GAMLA TANTER? Man måste vara snäll mot gamla tanter.
TÄNKT ATT "IDAG SKA JAG NOG MÖRDA STADSMINISTERN"? Nej, jag tänker aldrig på stadsministern.
SKRATTAT SÅ MYCKET ATT DU PISSAT NER DIG? Jag tror inte det faktiskt.
GRÅTIT DIG TILL SÖMNS? Ja..
GARVAT DIG TILL SÖMNS? Det tror jag inte.
KRAMAT EN KÄNDIS? Räknas Roland Cedermark?
PUSSAT EN KÄNDIS? Nej.
BLIVIT ANFALLEN AV EN GALEN BABIAN SOM VELAT ANVÄNDA DIG SOM TOAPAPPER? Nej, inte än i alla fall.
HAFT ETT TREDJE HUVUD? Ett tredje? Jag har inte ens haft ett andra.
KAPAT HANDEN BARA FÖR ATT "KÄNNA HUR DET KÄNNS"? Nej, jag har fortfarande kvar båda.VILKEN..

TIDNING LÄSER DU: Jag läser nästan aldrig tidningar, och om jag läser någon så är det TV-tidningen.
BUSS ÅKER DU OFTAST: Mellan Vännäs och Umeå.
FRISYR HAR DU: Fult och brunt.
DAG FYLLER DU ÅR: 117 November.
ÅRSTID FÖREDRAR DU: Alla årstider har väl sin charm, I guess.
STAD ÄR DU UPPVÄXT I: Jag är inte uppväxt i någon stad, jag har vuxit upp i en håla som heter Vännäs.

VAD..

GÖR DU NU: Hostar, snorar, och funderar på att plocka ur diskmaskinen.
HAR DU PÅ DIG NU: Vita sidenpyamasbyxor och blå flanellskjorta.
ÄGER DU FÖR SKOR: Majoriteten av mina skor är nog Converse.
LÄSER DU FÖR BOK: Ingen alls för tillfället.
SKA DU GÖRA NU
: Fortsätta hosta och snörvla.RANDOM

KALLT UTE?: Jag tror inte det.
IDROTTAR DU?: Jodå.
ELITNIVÅ?: Elitnivå är inte min grej.
SISTA DU ÅT?: Blåbärsmuffin.
HAR DU EN GITARR?: Nej, men pappa har.
VILKET LAND VILL DU HELST BESÖKA?: England igen, och igen, och igen..
HAR DU BRA HÖRSEL: Nej, den är rätt dålig faktiskt.
TYCKER DU OM SÅNT HÄR?: Tycker om och tycker om, jag har något att fördriva tiden med i alla fall.
HAR DU NÅGRA TRUMMOR?: Nej.
TITTAR DU MYCKET PÅ TV?: Nästan aldrig.
BÄSTA JEANSMÄRKE?: Jag bryr mig inte om märken.
DESIGNKLÄDER ELLER H&M?: H&M.
SENAST SPELADE DATASPEL?: The Sims 2.
ÄR DU ARBETARKLASS? Jag antar att jag räknas dit även fast jag inte arbetar än?
HAR DU BRA BETYG?: Dom duger.
VAD HAR DU FÖR MATTEBETYG?: G.
HAR DU..

NÅGOT HUSDJUR: Två råttor, en hund och massa fiskar. 

NÅGON FAVORITRÄTT: Inte egentligen.
EN LEVANDE TRO: Nu förstår jag inte?
NÅGON SJUKDOM: Ja, bacillerna äter upp mig!
GYMKORT: Nej.
NÅGON FAVORITLÅT: Inte det.
DUSCHAT IDAG: Nej.
NÅGON KOMPIS SOM SNARKAR: Ja, nästan alla.

Ta närmaste bok och slå upp sidan 133, rad 7 vad står där? "och om vi verkligen velat smusslat bakom ryggen på"
Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid? Luft.

Vad var det senaste du såg på tv? Idol 2009.

Utan att se efter gissa vad klockan är: Runt kvart i ett kanske.

Bortsett från datorn, vad gör du just nu? Lyssnar på jättedålig musik.

När var du senast utomhus och vad gjorde du då? För ca. två timmar sen, jag lät hunden bajsa.

Vad tittade du på innan du började svara på den här? Malins blogg.


Drömde du något i natt? i så fall vad? Jag minns inte.

När skrattade du senast? Igår när jag och Tove skrattade åt en tjej som var helknasig.

Vad finns på väggarna i rummet där du är nu? Diverse tavlor osv.


Vilken var den senaste filmen du såg? Jag minns inte.

Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa? Jag vet faktiskt inte.

Berätta något om dig som folk inte visste. Finns det något som folk inte vet? Haha.

Om du kunde förändra en sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle de vara? Jag vet inte riktigt.

Tycker du om att dansa? Nej.

Vad tycker du om Geogre Busch? Jag tycker inte så mycket om honom faktiskt.

Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka? Maximilian och Irmeli kanske?

Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten? Jag vet inte. Jag har inte planerat att komma till pärleporten, haha.


21

Jagsaknardig..

Den här förkylningen blir verkligen bara värre och värre! Febern är borta men istället har jag fått sån hosta att det känns som att lungorna ska gå sönder. Inte kan jag göra någonting heller, för så fort min puls höjs, alltså verkligen minsta lilla, så blir jag alldeles yr och så pirrar det jätteknasigt i huvudet och bröstet. Det är verkligen skitläskigt! Så det blir nog ingen skola för mig i veckan.

Så vad ska man sysselsätta sig med då? När man knappt kan förflytta sig från soffan till toaletten utan att bli snurrig? Om det är någon som har några förslag på det så är det väldigt välkommet! Oj vad jag känner att jag skriver knasigt just nu, men min hjärna fungerar inte alls som den ska. Det är kanske lika bra att jag väntar med att blogga tills den har gått tillbaka till sitt normala läge, haha.

20

När jag var på introduktionslägret i helgen träffade jag en helcharmig kille som heter Adam. Han ville att jag skulle skriva ett blogginlägg om honom, varför inte tänkte jag, men det tydligen så är det svårare än jag trodde, men lyckas, det ska jag.

 

Jag och Adam blev tilldelade samma logement och det var väl så vi började prata med varandra tror jag, och redan från början tyckte jag att han var jättesöt och att han verkade trevlig och sådär, men jag tror att det var på lördagen som jag verkligen upptäckte att jag faktiskt kunde prata med honom, på riktigt. Vi sov bredvid varandra i tältet, och det var väl då vi pratade lite mer seriöst med varandra tror jag. En sak som är riktigt ovanligt är att jag redan från första början kunde se honom i ögonen. De som känner mig vet nog att ögonkontakt är någonting som jag kan ha riktigt svårt för, men det hade jag inte med Adam. Jag vet inte hur mycket mer jag vill skriva egentligen, det finns så mycket som känns ganska personligt, som jag nog inte vill skriva här på bloggen, och med tanke på att vi inte känt varandra så länge blir det ett ganska kort inlägg, som nog skulle kunna bli längre med tiden. Här kommer i alla fall en kort sammanfattning av Adam:
Han är en helcharmig, söt kille som jag verkligen tycker om, på kort tid har han fått en plats i mitt hjärta där jag hoppas att han kommer stanna. Jag saknar honom riktigt mycket och jag hoppas att vi ses snart igen!
19

Hej! Jag avskyr att vara sjuk, det finns verkligen ingenting att fördriva tiden med. Jag sov 13 timmar inatt också, somnade ca. 19.30, vaknade 07.30 men jag antar att jag behövde det. Eftersom jag har så fruktansvärt tråkigt bjuder jag på en (förmodligen lika tråkig) lista.

1. Har du ett par kondomer hemma? -  Ja.
2. Vem var den senaste du pussade? - Det var nog Nova.
3. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? - 50, då har jag även räknat med män.
4. Gillar du nån nu? -  Det är komplicerat, men jag tror det.
5. Vad gjorde du inatt? - Sov, jag somnade redan halv åtta så.
6. Och i förrgår natt? - Sov, då somnade jag klockan sex (på eftermiddagen alltså)
7. Vad gör du innan du ska sova? - Smsar, filosoferar, läser.
8. Kan du prata med dina vänner om allt ? Nej.
9. Hade du berättat för din mamma om du va döende ? Ja.
10. Har du varit gravid? -
11. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? - Nej, jag vill inte gifta mig.
12. Choklad eller glass? Choklad.
13. klackskor eller gymnastikskor? - Gymnastikskor.
14. String eller hipsters? - Hipsters.
15. Kjol/klänning eller jeans? - Jeans.

18

Något som jag verkligen inte tycker om är svartsjuka. Jag blir så lätt svartsjuk, även fast jag inte vill det. Jag har inte den minsta anledning att vara svartsjuk nu, jag har verkligen inte det. Ändå blir jag jättesur, och lite ledsen. Varför är jag en så extremt jobbig människa ibland?

17

Nu är jag hemma igen efter en kämpig introduktionsutbildning för hemvärnets ungdom! Det var en riktigt upplevelse och jag hade riktigt roligt! När jag kom dit i fredags kände jag att jag fick kalla fötter, på parkeringen där vi skulle samlas stog det ju bara killar! Många som känner mig kanske vet att jag ofta blir väldigt nervös i killars sällskap, jag har ju inte så stor erfarenhet av att umgås med killar annat än med dem jag har haft ett förhållande med. Dock visade det sig att det var även tre tjejer som skulle vara med, skönt, tänkte jag. Dock visade det sig att jag oroade mig helt i onödan, alla killar var jättetrevliga och det var verkligen inga problem alls. Jag orkar inte dra hela helgen här på bloggen, det hände väldigt mycket olika saker. Är det någon som vill veta vad vi gjorde är det bara att fråga!

Jag är riktigt nöjd över helgen, jag klarade av saker jag aldrig trott att jag skulle klara av, tex benböj med en kille på ryggen. Dock har det känts rätt väl hela helgen att jag är förkyld, och nu har jag även fått feber. Träningsverk i exakt hela kroppen har jag också, men det visar ju att jag i alla fall har gjort något vettigt!

16

Jaha, ikväll är det alltså dags för en introduktionskurs i hemvärnets ungdom, och jag får väl se hur det går. Speciellt nu när min hals har bestämt sig för att vara sträv som sandpapper, jag lär väl skrämma iväg alla med min kråkliknande röst, haha! I alla fall, så att alla vet, så kommer jag inte att ha med mig mobilen dit så under hela helgen är jag icket kontaktbar! Dock nås jag igen på söndag eftermiddag, tror jag.

Just nu sitter jag här och kurerar mig med honungsvatten och halstabletter och hoppas på att bli bättre!

15

Vilken jävla skola man går på..Nu har de blockat apberget och msn, och tydligen så har vi inget vatten heller. Skolfoto blev det inte heller, för skolan kan inte planera. De tog för givet att vädret skulle vara bra, så de tänkte inte på att vi skulle behöva vara inomhus om det regnade, så nu blir det inte skolfoto förän den 22/9.
Jag förstår egentligen inte varför jag går på den här skolan, för det finns så fruktansvärt mycket som jag verkligen inte tycker om.

RSS 2.0