190

Jag har precis kommit hem. Jag har varit på bio med mamma och mormor, vi såg "Hur många lingon finns det i världen?" och den var faktiskt riktigt bra! Jag är dock extremt känslig, så jag satt med fuktiga ögon genom hela filmen. Inte enbart vid sorgliga scener, utan även för att jag ibland bara blev så rörd av de söta människorna! En bit i filmen satt jag till och med och storgrät, men jag tror faktiskt inte att ett enda öga var torrt under den biten.

Nu händer det väl inte allt för mycket, det blir en tidig kväll ikväll. Jag måste ju vara pigg och alert imorgon, då det ska jobbas i åtta timmar.

189

Att kolla på gamla bilder är något jag tycker är väldigt roligt. Det är kul att se hur mycket jag har förändrats genom åren. Jag tänkte att ni kunde få se några av bilderna, och förvånas (eller?) av mina förändringar.

Först ut kommer några utan specifikt årtal, men det är under min högstadieperiod i alla fall.

I sjuan skulle jag tro.


I åttan.

Nian var nog den årskurs som jag förändrades som mest, så det blir nog mer en än bild från nian. Bilderna ligger mest troligt inte i rätt ordning.
2008
första året på Forslunda


2009Fotograf: Angelica Folkesson
20102011
Än så länge har det inte hänt sådär jättemycket under 2011, utan mestadels av tiden har jag sett ut såhär:


188

Jag känner att det där med inlämningsuppgifter är något som jag ogillar starkt för tillfället. Det är alldeles för lätt att skjuta bort det, så att man måste stressa sig igenom det i sista sekunden. Inte okej, men det blir lätt så.
Just nu sitter jag och knåpar på ett fågelarbete som ska vara inne på fredag, jag skriver om blå rosella.Måste jag säga att det finns roligare saker att fördriva tiden med?

187

Fortsätta med lugg:


Eller inte fortsätta med lugg:


Det är dagens stora fråga.

186

Här sitter jag. Klockan är halv sju och jag ska snart bege mig mot jobbet.
Trött? Ja.

Här får ni dessutom en bild på min kaoslugg. Jag var dum nog att klippa luggen själv igår. Resultatet blev aningen ojämnt och alldeles för kort.

That's life, I guess..

185

Att sitta på bussen med dig bredvid.
Med Håkan i hörluren, du hade den andra.
Vårsolen lyste genom rutan.
Så underbart, kände mig så tillfreds med allt just då.

184

Att vakna upp, tidig morgon i ett tåg, det är mysigt.
Att sitta och titta ut genom fönstret, se på världen som sakta vaknar upp runt omkring.
Mindre mysigt är det att göra detta efter att man vaknar upp på golvet med en jacka som madrass.
Valde det dock själv, eftersom jag inte kan somna när jag sitter rakt upp och ner med en främmande människas ansikte mitt emot.
Så, jag är sådär lite lagom fräsch idag, trött och grinig men, that's life! Helt klart värt det.

I vilket fall som helst så kommer tåg alltid att vara det mysigaste färdmedlet.

Jag. Älskar. Tåg. Så det så!

183

Ursäktar för väldigt dålig uppdatering på sista tiden. Jag kan dock delvis skylla det på att jag spenderat de senaste dagarna i Stockholm med Martin.
Lilla Vännäs känns nu mindre än någonsin. När jag klev ur tåget klockan halv sju imorse var det verkligen HELT tyst och folktomt. Det var verkligen en stor kontrast till mina senaste dagar.

Det har varit riktigt trevligt i Stockholm. Har bland annat lärt mig äta med pinnar, vart på Naturhistoriska och Cosmonova, lärt mig åka tunnelbana själv (ha ha, känns lite fult att lära sig det vid 18 års ålder, men tänk på att jag kommer från en håla) lärt mig vem Salvador Dali är, och sett några filmer av Hayao Miyazaki. Så med andra ord skulle man väl kunna säga att det vart en rätt lärorik resa.
Jag hann även med att träffa en del människor, några nya, och Anders. Trevligt trevligt. Stötte även på Ida, vilket också var trevligt.

Nu ser jag verkligen fram emot att få åka tillbaka i maj, då det blir praktik på Stjärntassar hunddagis.

(Det med fet text är klickbart)

RSS 2.0